GRAFOC-Erkend Stagebedrijf in de kijker: Pauwels Print & Mail.

donderdag, 18 juni 2015 10:30 |
in Nieuws

Turnhout: Pauwels Print & Mail is een van de bijna 100 bedrijven die het GRAFOC Q-label “Erkend Stagebedrijf” behaalde. Stage- en IBO-begeleider Henk Van der Beke sprak met zaakvoerder André Pauwels.

Wat betekent een stage voor Pauwels Print & Mail?

“Aftoetsen van de vaktechnische en persoonsgebonden competenties van de stagiair(e) en het belang van opleiden aantonen. We streven ook naar een win-win situatie voor beide partijen en het is meegenomen om met dit kwaliteitslabel ons bedrijf positief in de kijker te zetten! Het is een meerwaarde zeker nu de proeftijd zo goed als verdwenen is.”

Wat verwacht je van een stagiair(e)?

“Basiscompetenties, bereid zijn om de “skills” aan te leren, positieve ingesteldheid, meerwaarde voor stagiair(e), dat de stage positief verloopt, m.a.w. dat er na de stage voor beide partijen kan gezegd worden.. jammer dat de stage voorbij is.”

Heeft een stage een meerwaarde met betrekking tot een vacature?

“Absoluut! Het is investeren in de toekomst. De ideale mogelijkheid om competenties en vooropgestelde eisen af te toetsen en de mensen beter te leren kennen. Wil de stagiair(e) een functie aannemen in ons bedrijf? We hebben vorig jaar trouwens iemand in dienst genomen via een voorafgaande stage.”

Meer info:

www.printmediastages.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.pauwelsdirrectmail.be

 

Delen:

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is samen met www.printmediajobs.be een onderdeel van het sectorale loopbaanfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Marsveldplein 2, 1050 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.