Group Joos zwaait na halve eeuw medewerker Jan uit

donderdag, 23 augustus 2018 15:31 |
in Nieuws

Na 50 jaar bij zijn eerste werkgever neemt Jan ‘Janneke’ Meeuwes deze week afscheid van de Turnhoutse drukkerij Group Joos. CEO Alex Joos is trots dat zijn werknemers zo graag bij zijn bedrijf blijven.

“Hoe oud ik was toen Jan hier begon? Twee jaar, hij heeft me hier nog in mijn luiers zien rondlopen”, lacht Alex Joos. Jan Meeuwes ging in 1968 als 14-jarige aan de slag bij drukkerij Joos, toen nog in de Rubensstraat in het centrum van Turnhout. Hij maakte onder meer 3 generaties Joos en de verhuis naar het industrieterrein aan de Everdongenlaan mee. (lees verder)

Paar aanbiedingen
Zijn hele carrière stond hij in de afwerking. “Ik heb wel een paar keer een aanbieding gekregen maar ik kan me niet voorstellen dat ik ergens anders zou gewerkt hebben”, aldus Jan. “Uiteraard ga ik het missen maar nu komt er wel meer tijd vrij voor de kleinkinderen en om te gaan fietsen.”

Vrijdag krijgt Jan een afscheidsreceptie, waarop hij gehuldigd wordt door burgemeester Eric Vos, erevoorzitter Wim Joos en de directie en het personeel van Group Joos. “Je verliest altijd ervaring en knowhow wanneer er iemand vertrekt”, zegt Alex Joos. “Jan stond 15 jaar bij bepaalde machines, hij kent alle trucjes. Maar het meeste gaan we toch zijn positieve ingesteldheid missen, hij kwam met plezier werken. Als bedrijf zijn we hier ook zeer fier op. Onze 60 nog in leven zijnde gepensioneerden zijn samen goed voor 1720 jaar dienst. Een duidelijk teken dat de mensen graag bij Group Joos werken.”

(Bron: Made in Kempen, 23/8/18)

Delen:

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is een onderdeel van het printmedia Sectorfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Marsveldplein 2, 1050 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.