Doel

Met dit ESF-project wil GRAFOC stagebedrijven stimuleren om het label van Erkend Stagebedrijf te behalen. I.s.m. bedrijven en instructeurs werden criteria opgesteld waar een Erkend Stagebedrijf moet aan voldoen. Stagebedrijven die voldoen aan deze criteria ontvangen het door GRAFOC uitgereikte en erkende kwaliteitslabel.
Een kwalitatieve stageplek biedt de cursist(e) een grotere kans op een goede opleiding op de werkplek en verhoogt de kans op tewerkstelling in de printmedia sector.

GRAFOC

GRAFOC is het opleidings- en kenniscentrum van en voor de Printmedia industrie in Vlaanderen, waar werknemers en werkgevers van paritair comité 130 terecht kunnen voor advies, kennis en informatie. Meer info op www.grafoc.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Facebook.

GRAFOC Missie & visie

GRAFOC blijft door rechtstreekse contacten met bedrijven en mensen uit de sector permanent op de hoogte van de noden en behoeften, en vormt zich via continu onderzoek een beeld van actuele trends en ontwikkelingen die leiden tot diverse acties.
GRAFOC streeft er naar hét referentiepunt en expertisecentrum voor de Printmedia industrie te zijn, waar informatie en evoluties worden vertaald in kennis en advies.
GRAFOC wil de kennis en vakmanschap binnen de Printmedia sector op peil houden en verspreiden, en wil een zo optimaal kader scheppen waarbinnen opleidingen kunnen doorgaan.
GRAFOC wil de personeelsontwikkeling (Human Capital) binnen de Printmedia sector helpen objectief vormgeven en professionaliseren, en openheid creëren voor risicogroepen en kansengroepen.
GRAFOC promoot en ondersteunt Printmedia opleidingen en het Printmedia onderwijs in de Vlaamse Gemeenschap.
GRAFOC wil de Printmedia industrie op de kaart zetten en via diverse kanalen voor uiteenlopende doelpubliek, de Printmedia sector mee body en imago geven zodat deze een bloeiende, dynamische en aantrekkelijke sector is en kan blijven.
GRAFOC streeft naar intense samenwerkingen, intersectoraal en internationaal.

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is een onderdeel van het printmedia Sectorfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Hof ter Vleestdreef 5/1, 1070 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.