Doel

Met dit ESF-project wil GRAFOC en PaperPackSkills stagebedrijven stimuleren om het label van Erkend Stagebedrijf te behalen. I.s.m. bedrijven, onderwijs en instructeurs werden criteria opgesteld waar een Erkend Stagebedrijf moet aan voldoen. Stagebedrijven die voldoen aan deze criteria ontvangen het door GRAFOC en PaperPackSkills uitgereikte en erkende kwaliteitslabel.
Een kwalitatieve stageplek biedt de cursist(e) een grotere kans op een goede opleiding op de werkplek en verhoogt de kans op tewerkstelling in de printmedia sector.

GRAFOC

GRAFOC is als Sectorfonds het opleidings- en kenniscentrum van en voor de Printmedia industrie in Vlaanderen, waar werknemers en werkgevers van paritair comité 130 terecht kunnen voor advies, kennis en informatie. Meer info op www.grafoc.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Facebook.

PAPERPACKSKILLS

PaperPackSkills is het sectorfonds van de papier- en kartonbewerkende industrie en biedt dienstverlening naar bedrijven uit de sector met arbeiders uit paritair comité 136 op vlak van stages, competentiebeleid, afstemming onderwijs en arbeidsmarkt, werkbaar werk en diversiteit.

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is een onderdeel van het printmedia Sectorfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Hof ter Vleestdreef 5/1, 1070 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.