Wat

In 2009 was GRAFOC de eerste sector die stagebegeleiding voor werkzoekenden uitvoerde in overeenkomst met VDAB. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Stagebegeleider bij GRAFOC, begeleidt en volgt alle cursisten op voor de VDAB-opleidingen Drukvoorbereiding, Digital Print Operator, Offsetdrukken en Drukafwerking bij VDAB-Turnhout. Dit zowel vóór, tijdens als op het einde van de stage(s). Het kwalitatief opvolgen van deze stages heeft een grote toegevoegde waarde voor cursisten, stagebedrijven, VDAB en de creatieve sectoren, én verhoogt de kans op tewerkstelling.

NIEUW: PrintmediaCoach: Vanaf 2022 zetten we in op coaching, begeleiding en opvolging op de werkplek gedurende drie maanden. Klik HIER voor meer info.

PrintmediaJobs®

PrintmediaJobs is het portaal voor wie werkt of wil werken binnen de printmedia industrie. Dit omvat het publiceren van vacatures op www.printmediajobs.be en social media (LinkedIn- en Facebook).

Heb je als werkgever een vacature? Bezorg ze ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vacatures kunnen tevens gemeld worden bij VDAB.

Contact

Henk Van der Beke
Coach & Mentor | Stagebegeleider | Opleider in bedrijven en organisaties
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)472 783 093

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is een onderdeel van het printmedia Sectorfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Marsveldplein 2, 1050 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.